PANERAD RÖDSPÄTTA MED BULGUR PÅ SALLADSBÄDD

479010-16

Underbart gott var det! Vi la även till en god salsa med kidneybönor, chili och tomat, en smarrig kall dillsås och grönsaker :D

TYGSKOR FRÅN DINSKO

479010-15

Innan John Blund lägger jag in en bild på mitt senaste kap :D
Söta, sköna och billiga tygskor!

NERO MED MOBILKAMERAN

479010-13
Jag blev otroligt nöjd med denna bild på Nero!

Ett
- hon låg still för en gångs skull när jag tog kortet.
Två - hon tittar in i kameran
Tre - bilden är tagen med min mobilkamera!

Det ser verkligen inte ut som en mobilbild anser jag :D
Nu är inte jag värsta proffset vad gäller bilder men visst blev den fin?

Vår mega tvätt är äntligen tvättad :D Tobbe gjorde nyss världens godaste makaronilåda med korv och rödlök. Enkelt och väldigt gott var det :D 

Nu blir det tvätthängning!




NIKE SHOX SCULPT

479010-13


Mina nya underbara!

Jag älskar mina nya träningskor :D Tyvärr har jag inte haft möjligheten att använda dem mer än en gång eftersom viruset jag har i mig aldrig vill försvinna :( Det känns som att halsen håller på svida sönder och näsan likaså, dörför ser jag det som rent vansinne att försöka sig på att vara hurtig just nu. Många varma tekoppar på jobbet blir min kureringsmedicin.

FÖRSTA STEGET MOT STUDENT

479010-12

Jag har anmält mig!


Steg ett är härmed avklarat :D Mitt liv som stundet känns närmar sig med full fart. Det är det här jag vill men ändå känns det jobbigt att ta tjänstledigt. Jag kommer inte träffa mina arbetskamrater lika ofta, tror även att livet som student kan vara tuffare än livet som arbetare och jag blir skuldsatt! Ändå känner jag att detta är mitt kall! Att jobba som Operationssjuksköterska känns väldigt spännande och på nätterna drömmer jag ofta att jag står och assisterar kirurgerna, hjälper patienter inför operationer och springer runt i korridorerna. Jag vill verkligen lära mig ALLT och bli jätte duktig på det jag gör. Nöjer mig med lagom gör jag inte!

Sammafnatting - JAG ÄR SUPERTAGGAD!

ANSÖKAN TILL LTU OCH DAGEN EFTER

image12Den 17 mars, dagen efter idag, får man börja ansöka till program och kuser för höstterminen - 08. Jag kommer söka in på Sjuksköterskeprogrammet. Förra året sökte jag in mest på skoj och då blev jag antagen. Ligger en bra bit över lägsta j-tal om man tittar på statistik från flera år tillbaka. Det skulle vara väldigt konstigt om lägsta j-tal ökar så pass mycket att jag inte blir antagen. 99,9 % säker är jag på att jag kommer in :D

Igår var det Inpuls (gymet) medlemsfest :D Jag och Anna for dit och hade jätte skoj! Vi dansade och minglade hela kvällen/natten och lite senare tröck vi i oss var sin pizza på matstället. :D För första gången i mitt liv tog jag nattbussen hem. Det var väldigt bekvämt och inte alls lika dyrt som taxi.

Idag mår jag sådär. Redan igår var jag smått förkyld och känner av det mer idag. Egentligen hade jag inte väntat mig något annat. Att häva sig i fyllan är ingen bra medicin mot förkylning, men det var helt klart värt det :D 


LJUVA SOMMAR, LJUVA TID

Jag längtar till sommaren!

Idag har det varit större längtan än vanligt då semestern(!) är planerad för min del. Det känns så j-vla underbart att få vara ledig 5,5 veckor i sträck (19 juni - 29 juli) med betalning. Jag har betalt för att sola, bada, härja och må gott! Jobba blir det under Lulekalaset veckan och veckan efter det, men sedan tar jag tjänstledigt och börjar livet som student. Jag har nämligen tänkt göra karriär som Operationssjuksköterska. Självklart kommer jag fortfarande jobba som extraanställd och tjäna lite extra under min tid som student.



image11

Den 13 mars är dagens datum vilket betyder att lönen kommer imorgon. Då köper jag mina nya träningsskor (har tyvärr ingen bild)!! Lyckligtvis sponsrar pappa med en tusing så det svider inte lika mycket plonkan. I helgen väntar lite skön ledighet och under lördagen blir det stadsbesök, systembesök och krogbesök. Två dagar in i nästa vecka jobbar jag, röd dag tar jag ut på onsdagen och 6 dagar ledigt kommer på det :D

Imorgon ska jag på schlagerspinning och core och söndag tänkte jag testa den nya bodystepen. Jag känner stor abstinens efter två dagar borta från gymet!


ÄLSKLINGARNA OCH FÖDELSEDAG

Sitter hemma hos mamma och pappa i Brändön efter en god ärtsoppa middag. Jag kan inte få nog av det och senap är bland det godaste jag vet. Min yngsta bror fyllde 15 igår så lite tårta har man också tryckt i sig :D Tiden bara springer iväg måste jag tillägga. Jag och Tobbe satt och pratade på hit vägen och kom på att min bror bara var 9 år(!) när vi träffades. Det känns fortfarande som igår. Nu vill jag inte bli äldre! 

I förmiddags blev det ett hårt PSI pass. Jag hade mycket energi och körde på som bara den! Tog en skön dusch och mötte upp Elina vid frasses och promenerade sedan tillbaka till stan. Gick förbi jobbet och drack massor med kaffe högst upp i baren och tittade på alla idioter som körde i rondellen. Vissa ska verkligen inte ha körkort! Det var jätte trevligt!

image12

Måste få visa en blid på mina små älsklingar. En lusig gjej är att Nero (grå) inte kan titta in i kameran. Jag har ingen bra bild på henne. Hugo (svart) däremot är väldigt fotogenisk och tittar in i kameran så fort jag tar fram den. Till och med när han ligger i bakgrunden posar han stolt upp sitt vackra jag. En av många lustigheter..

ILANDE HELG OCH MUFFINS

Nu är min jobbhelg över och lite skön ledighet väntar. Lördagen var väldigt galen vi var alla på väg att svimma. En obehagligt ilade värk sprängde i huvudet nonstop.

Ekvationen är inte så svår att lösa - ingen mat + högt tempo + stress och press = en ilande huvudvärk!

Jag måste bara få visa mina fina muffins som jag bakade till lördagen på jobbet. Till vänster "Tigermuffin med vit choklad och dumle, garnerad med citronmellis" och till höger "Hallon och philadelfiaostfylld muffin med vitchokladkräm". Varje vecka provar jag mig fram på muffinfronten och det blir bara bättre och godare resultat.

image11


Tobbe överaskade precis med mörk choklad :D Mums! Måste genast springa och ta mig en bit. Bye!

PHILADELFIAOSTFYLLDA HALLONMUFFINS

image8

Är ni liksom jag, väldigt förtjusta i muffins bör ni genast klicka er in på DagensMuffin.se Skriv in vilka slags muffins du är sugen på och du får upp en hel lista med alternativ, som dessutom är betygsatta. Troligen smakar de flesta MVG muffins som heaven. Dessa hallonmuffins slog det mesta vill jag lova!

TRÄNINGSBYXOR OCH BLEKFIS

image5Morgonstund har guld i mun!
Idag har jag min enda lediga dag den här veckan, därför ska jag njuta och bara mysa hela dagen. Ska ta mig en tur till Växtriket och köpa med mig lite gröna växter. De nuvarande är väldigt misshandlade genom mitt slarv och katternas kärlek :D Kl. 17.45 har jag bokat in mig på Bodystep. Älskar att svettas!

Äntligen har jag funnit mig ett par spinningbyxor (till vänster). Linjerna på dem är rosa men det syns inte på bilden. Efter min rabatt från HM på 20 % (!) betalade jag endast dryga 2 hundralappar. Självklart är de invigda i svett efter det hårda spinning passet från igår kväll. Pust! Jag gav verkligen gärnet. Kände dock en viss panik över mina bleka vinterhåriga ben som verkligen LYSTE! Lite hyvlig och fejksol borde fixa bekymret. 

Till lunch ska jag göra en taikyckling soppa med grönsaker. Det kommer bli supergott!


ETT NYTT SPÅR

479010-4
Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att lämna min gamla blogg bakom mig och börja om på nytt. Det resulterade i detta som jag förmodligen aldrig kommer bli klar med. Fast det är ju lite av tjusningen med bloggning, att dona, fixa och trixa sig fram på både nya och gamla spår. Denna design är ett gammalt spår med småjusterningar men ack så nöjd jag börjar bli. 

Trixet fortsätter... 

RSS 2.0