BLÅBÄR SÅ FINA



Min duktiga Tobbe har varit i skogen idag och plockat massor med blåbär. Mmmmm! Det blir att göra sylt och saft imorgon och resten går åt till pajer, smoothies mm.

SOMMAREN ÄR FÖRBI

Nyduschad och trött är jag. Tobbe är ute och fiskar med Tomas efter rikiga baddare. En stor och fin abborre har Tobbe fått sig iallafall men bättre än så tror jag inte att det blir. Igår såg vi "Män som hatar kvinnor" för första gången. Den var helt ok tycker jag men var väldigt lång. Peter Haber passade dock inte som "the bad guy". Han känns alldeles för snäll och godhjärtad och det blir inte trovädigt. Då var man inne i hela den där Stieg Larsson grejen och nästa film blir ett måste att se.

Det blommar lite här och var fortfarende, även om de flesta blomster ser lite ledsna ut. Sommaren är förbi och det är bättre ju snarare man inser det så man kan gå vidare mot kallare och mörkare tider lite mer rakryggad. Det spelar ingen roll. Folk kan försöka intala sig vad som helst, men sommeren är faktiskt det absolut bästa tiden på året. Tänk om man blir snuskrik någon gång och kan köpa ett litet hus där breddgraderna är varmare och aldrig jobba på vintern, utan bara vara där och njuta av sitt fantastiska liv! *rysning*

Fan vad gott med karra!!


VILL TILLBAKA

Nu vill jag börja om med plugget! Längtar så fruktansvärt till att få ta tag i nya utmaningar. Det känns som en psykisk påfrestande rastlöshet har drabbat mig. Jag är less på att jobba, men endast 4 dagar återstår och det ska jag väl kunna härda ut. Tillbaka till det normala, tack!

RSS 2.0