FULL POTT


Dessa resultat visade sig som preliminära idag och visst hade det varit skönt att klara tentorna med ett G. Men fasen så härligt det känns att gå snäppet till och maxa betyget. VG till mig och det mina vänner gör mig lyckligast just nu! Wohoo!


EN LEDIG DAG

Vilken härlig dag som passerat. Sovmorgon, optikerbesök (3200-4500 kronor fattigare!!), lunch på Kulturens hus, lång promenad och födelsedagsfirande av mamma.

Min VFU har inte satt igång än eftersom att Mjölkuddens vc har stängt fram till på måndag. Perfekta dagar att börja läsa kurslitteratur och förbereda sig inför rapporten.... Kanske men fasen heller, inte idag men kanske imorgon. Det var en välkomnade ledig dag att för samla ihop krafter och inte göra någonting som har med studier att göra. Det behövs emellanåt.

Imorgon ska jag och Tobbe fara till Casa Wikström och titta på en Stringhylla till vardagsrummet. Jag har börjat se tjusningen med böcker och tycker att de kan vara en del av inredningen, något jag motsatte mig tidigare. Det är roligt hur man kan ändra uppfattning och smällen man får ta är kostnader. Men det känns det värt :D Förnyelse är viktigt för att jag ska må bra och tillsammans med Tobbe som inte prioriterar det lika högt, skapar vi en väldigt bra balans.

Var förövrigt på Fashion i förmiddags som har utförsäljning och fick med mig sololja, nagellack och läppstiftet på bilden som jag älskar!!

RSS 2.0