EN BESATTHET

Elisabet Höglund måste vare den jobbigaste människan i världen. Jag sitter och ser på förkväll i brist på annat och jag har försökt förstå mig på människan och sätta mig in i hennes situation. Det är förgäves kan jag säga och det enda jag tänker på är hur redigerat allt som hon säger är och hur slående falskheten är som bara väller upp.

Bakom hennes påklistade smile döljer det sig bara en nervös kärring som bara bryr sig om att ställa alla frågor som är nedskrivna på hennes lappar. Hon avbryter alla om hon inte får säga det skulle och har ingen feeling för vad som passar sig. Kocken i programmet försöker inspirera till matlagning och försöker förmedla smaker och dofter genom tvrutan med gester och djup inlevelse för att vi hemma i soffan bara ska vilja äta upp tv:n. Men vad fasen är det värt när denna helt otroliga kvinna slänger ur sig saker som "Det ser ju ut som små kattbajsar" och "Det ser nästan ut som musskit". Varför denna besatthet kring mat och bajs? Kan hon inte bara hålla sig till politiken och försvinna långt från allt som har med television att göra. Det är hon verkligen sämst på.

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag blir galen bara av att se henne. Jag tänker bara på ett marsvin hela tiden.

2009-11-05 @ 19:43:57
URL: http://erica87.blogg.se/
Postat av: Banana

Ja, alltså, jag försöker verkligen låta bli att tycka illa om henne, men det går inte. Stackars människa.



Seriöst, vilken otur med mercor, det lät ju helt galet.



Hoppas särbolivet går bra, det måste ju kännas tomt och konstigt när Tobbe är så långt borta. Iofs kan det ju vara rätt mysigt att få längta lite efter varandra.

2009-11-05 @ 21:34:50
URL: http://annabanan.blogg.se/
Postat av: Wifie

Jag såg GEF'en igår på Strand efter att jag tränat klart. Kom ihåg då att du skulle på Spinn/pump så vi måste ha missat varandra i omklädningsrummet! :O Jag var ju på spinningen just innan!

2009-11-06 @ 08:42:43
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Wifie

Jahaa! Du kanske inte skulle på spinn/pump? haha. Jag kanske svamlar. Hade för mig det. :) Nästa vecka kanske vi kan gå på något tillsammans! :)

2009-11-06 @ 18:37:40
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: feeeelleee

fin film :D btw, jag har en frågestund i min blogg, skulle bli jätteglad om du kunde langa dit några frågor =)

2009-11-08 @ 16:11:48
URL: http://feliciarullander.blogg.se/
Postat av: Wifie

Kom när du vill! :) Kraam

2009-11-12 @ 09:30:06
URL: http://thewife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0